مفهوم عدالت سازمانی:

انواع عدالت سازمانی:عدالت سازمانی به داوری‌های فردی یا جمعی درباره انصاف یا اخلاق صحیح اشاره دارد. تحقیقات مربوط به عدالت سازمانی در حوزه پژوهش‌های توصیفی قرار دارند.

به این ترتیب، یک رویداد زمانی عادلانه یا ناعادلانه خوانده می‌شود تا جایی که شخص معتقد باشد چنین است. به عبارت دیگر، تحقیقات عدالت سازمانی مربوط به شناسایی پیش زمینه‌هایی است که بر داوری‌های انصاف تأثیر می‌گذارند و همچنین پیامدهای حاصل از ارزیابی چنین نتیجه‌ای را شکل می‌دهند.

قابل توجه است بدانید که این رویکرد توصیفی به سازمان‌ها نمی‌گوید قانون واقعاً منصفانه کدام قانون است بلکه بر اساس این فرض، فقط آنچه مردم معتقدند عادلانه می‌باشد.

این دیدگاه تجربی چارچوب‌های هنجاری مورد نظر فیلسوفان را به کار گرفته و با استفاده از تحلیل و استدلال، آنچه که از نظر عینی درست یا نادرست است را مشخص می‌کند.

احساس عدالت سازمانی تأثیر شدیدی بر رفتار و نگرش کارکنان دارد. به عنوان مثال، انصاف درک شده مزایایی مانند تعهد سازمانی، عملکرد مؤثر در کار و افزایش رفتار مثبت شهروندی سازمانی را ارتقا می‌بخشد.

 همچنین به کاهش بسیاری از اثرات ناکارآمد محیط‌های کار کمک می‌کند. به عنوان مثال، انصاف درک شده باعث کاهش استرس در محل کار، عملکردهای توهین آمیز، اخراج کارکنان و خرابکاری 

ادامه مطلب

بیانیه مهم رهبری در مورد برداشتن محکم گام دوم انقلاب اسلامی

امام خمینی ره و کرامت انسانی و نظریه مارک وبر

چگونه یک بیان برای مسئله خوب و چالش برانگیز بنویسیم

سازمانی ,عدالت ,انصاف ,کار ,رفتار ,توصیفی ,عدالت سازمانی ,درک شده ,به عنوان ,عنوان مثال، ,مثال، انصاف ,عنوان مثال، انصاف

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ایران راپل ارائه دهنده ی خدمات دسترسی با طناب آموزشگاه مفید عقیله عشق انیمه لند نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی web-design وبلاگ شخصی زندگی با عطر لیمو مجری گری،آداب سخنرانی و فن بیان باشگاه فرهنگی ورزشی پولادگستر